Medisch Pedicure Miranda

Kwaliteit en aandacht voor uw voeten. Ik ben Miranda de Heus, gediplomeerd medisch pedicure en aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en het kwaliteitsregister Procert.

VANWEGE DE DRUKTE NEEM IK OP HET MOMENT GEEN NIEUWE CLIËNTEN AAN.
 

Contact opnemen

Foto 3 salon

Mijn expertises

Ik heb me na de basisopleiding van pedicure verder gespecialiseerd en daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening.

Ik ben bijzonder bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

reumavoet.PNG

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. 

Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen, wat vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

diabetische voet foto.PNG

Basis pedicurebehandeling

Een behandeling bestaat uit meerdere onderdelen. Ik begin met het desinfecteren van de voeten daarna volgt afhankelijk van wat uw voeten nodig hebben:

Nagels knippen, eelt en likdoorns verwijderen, kloven en ingegroeide nagels behandelen en het reinigen van de nagelomgeving. Tenslotte word de behandeling afgesloten met het incremen van uw voeten met een heerlijke crème .

 

basis pedicure foto.PNG

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven zet, dan snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen. 

Verkoop van diverse producten!

Zoals u op mijn website ziet verkoop ik ook producten voor de behandeling van schimmelnagels. 

HFL Solution spray word gebruikt voor het behandelen van schimmelnagels, hier worden goede resultaten mee bereikt mits u het consequent 2 x per dag op de behandelende nagels sprayt. Dadi oil is  extra voedend voor de nagels en is dus een goede combinatie samen met HFL Solution spray.

HFL Dermazink cream word gebruikt voor de verzorging van gesprongen huid, blaasjes, oneffenheden en wratten.

HFL Roselan Balm  is voor de verzorging van droge, ruwe of gesprongen huid, eelt en kloofjes.

Puurvera hielcrème is voor herstel en verlichting van droge voeten en ernstige kloven. Deze voeten crème is veilig te gebruiken voor Diabetici omdat er geen parabenen in zitten. (Parabenen worden in verband gebracht met verstoring van onze hormoonbalans, daarnaast kunnen ze zorgen voor huidproblemen). Het is een hele fijne voetencrème met aloë vera erin en na het insmeren voelen uw voeten heerlijk zacht.

 

 

 

 

HFL solution spray € 14,50

Dadi oil € 6,50

HFL dermazink € 15,50

HFL Roselan balm € 15,50

Puurvera hielcreme € 12,50

 

foto 6 salon verkoop producten